Echipamente de Protectie si Lucru - Produse

Din 2003 iti oferim echipamente de protectie de calitate pentru ca tu sa fi protejat la locul de munca! Completeaza-ti echipamentul de protectia muncii!


Afla noutatile!

Nu subestimati echipamentele de protectie! Este foarte important pentru siguranta muncii tale sa folosesti îmbracaminte adecvata care te va proteja în mare masura de posibile accidente sau vatamari corporale. Poti alege dintr-o gama variata de echipamente de lucru, rasfoind acest catalog online de echipamente de protectia muncii si ai livrarea gratuita in Bucuresti si Ilfov pentru comenzi ce depasesc 500 lei. Suntem distribuitori Ardon, Renania pentru, bocanci, salopete, casti, haine de protectie de tot felul, incaltaminte, centuri de siguranta. Inca din 2003 credem ca fiecare dintre dvs. merita un echipament de protectie personala de calitate si la un pret fara concurenta in Bucuresti si in restul tarii, pentru ca de 18 ani, siguranta ta este obiectivul nostru în fiecare zi! Obtineti hainele si incaltamintea potrivita pentru profesia dvs. si lucrati în siguranta! In plus, puteti alege, de asemenea, din gama noastra bogata de accesorii de lucru care va va usura în mod semnificativ munca. Echipamente individuale de protectie si securitate in munca. Fie ca este vorba despre echipamente de protectie de uz general sau un echipament de protectie individual, la noi gasiti toate echipamentele necesare pentru protectia muncii.

antiperforatie   bocanci   bombeu   cizme   compozit   confectie   culoare   design   electroizolante   elemente   examinare   floret   folosinta   geaca   iarna   impermeabila   inalte   jacheta   lamela   latex   lucru   manusi   metalic   pantaloni   pantofi   piele   pieptar   protectie   reflectorizanta   reflectorizante   reflectorizanti   sandale   scurta   softshell   sport   standarde   talie   unica   vatuita   vesta