În conformitate cu criteriile de eligibilitate, echipamentele noastre de protecție și lucru se adresează exclusiv clienților corporate, nu persoanelor fizice!
Sunt destinate strict utilizării profesionale/industriale de către companii, acestea încadrându-se în categoria B2B („business-to-business”).
Ne cerem scuze pentru orice inconvenient creat și vă mulțumim pentru înțelegere!
De 21 ani suntem alături de clienții noștri business cu prețuri competitive❗

Protectia datelor personale-adonis

Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal in relatiile noastre cu partenerii de business.


Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Adonis Grup SRL cunoaste importanta datelor dumneavoastra si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora prin adoptarea unei atitudini clare si transparente cu privire la datele pe care le colecteaza si cum anume acestea vor fi folosite. In calitate de persoane vizate (vizitatori, utilizatori, clienti, potentiali clienti ai website-ului adonisgrup.ro) este important pentru noi sa va furnizam intr-o maniera integrata si practica informatiile legate de prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in cadrul prezentei Politici de prelucrare a datelor cu caracter personal, aplicabile pentru scopurile listate mai jos.

Aceasta Politica este valabila si aplicabila pentru toate dispozitivele (calculator, laptop, smartphone, tableta) in scopul accesarii website-ului adonisgrup.ro, iar in cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile legate de utilizarea acestora (expuse in acest document din punct de vedere al protectiei datelor cu caracter personal dar si in pagina Termeni si Conditii, din punct de vedere al informatiilor confidentiale, drepturi de autor, etc.), va rugam sa nu utilizati adonisgrup.ro.

In deplina concordanta cu Regulamentul General privind Protectia Datelor nr. 679/2016 al U.E. (GDPR) denumit in continuare “Regulament” pentru protectia persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, Adonis Grup SRL administreaza in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, atunci când interactionati cu noi in legatura cu produsele si serviciile noastre, inclusiv prin site-ul nostru adonisgrup.ro.

Prin bifarea faptului ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile si Politica de prelucrare a datelor cu caracter pesonal in oricare pagina/formular de pe website-ul nostru sau, dupa caz, prin continuarea utilizarii site-ului si serviciilor noastre ulterior parcurgerii acestei Politici, sunteti de acord cu aceasta Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale. In cazul in care intervin modificari, vom actualiza versiunea prezentei pagini, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acesteia.

Cine suntem si cum putem fi contactati?

ADONIS GRUP SRL (in continuare "Adonis Grup" sau “Adonis”), societate comerciala din România, cu sediul social in Intrarea Monahului nr.1, Sector 2, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului Ilfov sub nr. J40/3168/2003, Cod Unic de Inregistrare RO15259268 si suntem operator de date (in sensul legislatiei cu privire la protectia datelor) atunci când prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal.
Daca aveti nevoie sa ne contactati, aveti mai multe optiuni:

 • telefon: 0724953306
 • email: officeadonis@adonisgrup.ro
 • adresa: Intrarea Monahului nr.1, Sector 2, Bucuresti

Ce fel de date cu caracter personal putem colecta de la dvs.?

In general, nu vi se cere sa furnizati nicio data cu caracter personal cand vizitati site-ul nostru, dar v-am putea solicita sa oferiti anumite asemenea date pentru a putea primi informatii suplimentare despre serviciile si/sau produsele noastre. In anumite situatii site-ul nostru ar putea sa va ceara permisiunea pentru a utiliza date cu caracter personal si puteti accepta sau declina aceste utilizari. Daca optati pentru anumite servicii sau comunicari, spre exemplu o comunicare informativa electronica (e-newsletter), va veti putea dezabona in orice moment, urmarind instructiunile incluse in fiecare comunicare. Daca doriti sa nu mai beneficiati de un serviciu sau comunicare, vom incerca sa eliminam datele dumneavoastra cu caracter personal imediat, desi este posibil sa va solicitam informatii suplimentare inainte de a va putea procesa cererea.

 • cand utilizati formularul de pe site, cand ne contactati prin telefon sau prin e-mail sau cand comunicati cu noi in orice mod, ne oferiti in mod voluntar informatii pe care noi le prelucram. Aceste informatii pot include numele, prenumele, adresa postala, adresa de e-mail si numarul de telefon;
 • cand va abonati la newsleterul nostru, ne dati informatiile dumneavoastra (nume si e-mail);
 • cand utilizati formularul de contact, se va trimite automat si adresa IP de la care este trimisa solicitarea;
 • este posibil sa primim date despre dvs. (cum ar fi numele complet, pozitia in cadrul partenerului nostru contractual, adresa de e-mail si numarul de telefon) furnizate de partenerii nostri contractuali, persoane juridice, daca sunteti reprezentanti/persoane de contact desemnate de aceste persoane juridice pentru a asigura indeplinirea contractului cu Adonis. Vom prelucra aceste date pentru interesul nostru legitim, deoarece acestea ne vor permite sa ne indeplinim obligatiile contractuale si sa comunicam cu partenerul nostru contractual in contextul executarii contractului comercial. Daca nu va comunicam altfel, vom utiliza aceste date numai pentru a gestiona si administra relatia contractuala cu partenerul pe care il reprezentati. Datele vor fi pastrate pe durata contractului, cu exceptia cazului in care compania dvs. va indica un alt reprezentant/persoana de contact. Cu toate acestea, corespondenta cu dvs. va fi pastrata, dupa cum este necesar, pentru obiectivele de afaceri si de arhivare, in functie de subiect;

Site-ul adonisgrup.ro este securizat HTTPS in transferul informatiei dintre server si utilizatori. Toate formularele incluse in acest site NU stocheaza public datele cu caracter personal, ci le transmit prin intermediul serviciilor de email catre proprietar. Aceste date transmise prin email, pot fi stocate conform legislatiei in vigoare de terte parti precum furnizorii de legaturi internet, retele locale, gazduire email. Alte metode de colectare a datelor personale nu mai exista in acest site. Datele cu caracter personal colectate prin intermediul acestui site sunt stocate in sisteme informatice interne detinute de proprietar in vederea elaborarii unei oferte comerciale sau pentru indeplirea unor obligatii legale/contractuale.

Oferindu-ne aceste informatii, ne angajam sa le pastram si sa le gestionam in conditii de securitate si confidentialitate in baza noastra de date si numai pentru scopurile comerciale specificate.

Ce NU colectam?
...ne gandeam ca ar fi bine sa stiti 😉

Pentru ca respectam si cunoastem importanta datelor dumneavoastra personale:

 • NU COLECTAM/NU AVEM ACCES si nici NU DORIM SA COLECTAM SAU SA AVEM ACCES la date personale pentru istoria navigarii precum informatii tehnice cu privire la dispozitivul dvs., locatia acestuia, adresa IP, tipul de echipament hardware, informatii in legatura cu intervalul orar precum si data la care a fost folosit website-ul adonisgrup.ro;
 • NU am implementat pe website-ul adonisgrup.ro cookie-uri pentru marketing/statistici/localizare si nici scripturi ce colecteaza date personale (ex: Google Analytics, Facebook Pixel, Hotjar, Trafic.ro etc.);
 • De asemenea, NU COLECTAM date de pe retele sociale (comentariile, pozele, aprecierile, distribuirile si tweet-urile);

Care sunt persoanele ce pot fi vizate?

Persoanele vizate in relatiile dintre Adonis si partenerii sai pot fi dupa caz:

 • persoane de contact si/sau reprezentanti legali/conventionali/actionari persoane fizice ai potentialului partener de business, ai partenerului de business existent sau ai furnizorilor de bunuri/servicii;
 • orice persoana fizica recomandata/indicata/comunicata de catre un potential partener sau un partener existent;
 • orice persoana fizica cu care intram in contact pentru prestarea serviciilor sau care solicita (prin email, telefon, mesagerie, formulare de contact) o oferta sau informatii despre produsele/serviciile Adonis;
 • persoanele fizice care se aboneaza la noutatile Adonis;

Cui dezvaluim datele dumneavoastra cu caracter personal?

Datele dumneavoastra cu caracter personal (nume/prenume, adresa, nr. telefon) vor fi tiparite pe AWB-urile furnizorilor de servicii de curierat, doar in cazul in care solicitati expedierea produselor comandate printr-o firma de curierat.

In cazul in care ne revine o obligatie legala sau daca este necesar pentru a ne apara un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal catre autoritatile publice competente.

Instante de judecata, parchete sau alte autoritati publice pentru a ne conforma legii sau drept raspuns la o procedura legala obligatorie (cum ar fi un mandat de perchezitie sau o hotarare judecatoreasca);

NU DEZVALUIM sau TRANSFERAM datele dumneavoastra cu caracter personal catre alte terte parti fara a va informa. In general, intentia noastra este sa colectam numai datele cu caracter personal care sunt furnizate in mod voluntar si care sunt minim necesare pentru a putea oferi informatii privind serviciile si produsele noastre.

Transferul datelor catre alte state terte:

La acest moment va asiguram ca nu transferam date cu caracter personal catre state din afara Uniunii Europene. Daca vom schimba politica, ne obligam sa va informam in mod corespunzator, va vom prezenta garantiile aferente si va vom solicita consimtamantul.

Temeiul legal pentru prelucrarea datelor cu caracter personal:

In ceea ce priveste datele pe care ni le oferiti voluntar prin completarea si trimiterea formularului aferent sau prin contactarea noastra in orice mod, temeiul legal este „luarea unor masuri la cererea persoanei vizate inaintea incheierii unui contract” (art. 5 alin. 2 lit. (a) din Legea nr. 677/2001) si „pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate inainte de incheierea unui contract” (art. 6 alin. (1) lit. b din Regulamentul (UE) 679/2016).
Atat potrivit legislatiei actuale, cat si potrivit GDPR nu este necesara solicitarea consimtamantului dumneavoastra in situatia in care prelucrarea este necesara pentru efectuarea de demersuri pentru incheierea unui contract, indeplinirea unei obligatii legale sau interesul legitim.

In anumite situatii, ne putem baza activitatile de marketing pe interesul nostru legitim de a ne promova si dezvolta activitatea comerciala. In orice situatie in care folosim informatii cu privire la dumneavoastra pentru un interes legitim al nostru, avem grija si luam toate masurile necesare pentru ca drepturile si libertatile dumneavoastra fundamentale sa nu fie afectate.

Scopul activitatii de prelucrare a Datelor Personale.

Datele dumneavoastra sunt colectate doar in urmatoarele scopuri:

 • pentru a face demersurile necesare in vederea incheierii unui contract;
 • pentru a va raspunde la intrebari si solicitari;
 • pentru protectia website-ului/adresei de email fata de atacurile cibernetice;
 • pentru a oferi si imbunatati serviciile/produsele pe care le oferim;
 • pentru prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea si facturarea acestora;
 • in cazul solutionarii anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile sau serviciile achizitionate;
 • pentru returnarea produselor conform prevederilor legale;
 • rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale;
 • pentru marketing, insa numai in situatia in care v-ati dat consimtamantul in prealabil;

Pentru a nu mai primi mesaje promotionale, puteti urma instructiunile de dezabonare incluse in fiecare e-mail/comunicare.
Ne puteti solicita oricând pe adresa de email dpoadonis@adonisgrup.ro, sa oprim prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in scop de marketing, urmând sa dam curs cererii in cel mai scurt timp.

Securitatea si integritatea datelor:

Am implementat politici şi proceduri de securitate rezonabile pentru a proteja informatiile cu caracter personal impotriva pierderii, utilizarii necorespunzatoare, modificarii sau distrugerii neautorizate a acestora. Insa, cu toate eforturile depuse de noi, nu se poate garanta o securitate absoluta impotriva tuturor riscurilor. In cea mai mare masura posibil, accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal este strict limitat la acele persoane care au nevoie sa le cunoasca. Persoanele care au acces la aceste date trebuie sa mentina confidentialitatea acestora. De asemenea, facem eforturi rezonabile pentru a pastra informatiile cu caracter personal doar atata timp cat este necesar pentru a ne conforma cererii din partea unei persoane sau pana cand persoana respectiva solicita eliminarea lor.

In ciuda masurilor luate pentru a proteja datele dumneavoastra cu caracter personal, va atragem atenţia ca transmiterea informaţiilor prin internet, in general, sau prin intermediul altor reţele publice, nu este complet sigura, existând riscul ca datele sa fie vazute şi utilizate de catre terţe parţi neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilitati ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

Va semnalam faptul ca niciun program de securizare a informatiilor nu este infailibil.

Timpul de stocare al datelor:

Durata prelucrarii datelor va fi determinata in general de momentul exercitarii dreptului dumneavoastra la opozitie, in conditiile art. 21 alin. 2 din Regulamentul European nr. 679/2016. De asemenea, Adonis Grup SRL poate stoca datele cu caracter personal pe o durata mai indelungata, in scop probatoriu si de arhivare. Totodata, stocarea datelor personale pentru o perioada mai indelungata de timp se poate realiza pentru realizarea de statistici, imbunatatirea serviciilor, administrarea conturilor clientilor, cercetare sau studii de piata.

Prevederi speciale legate de minori.

Adonis Grup SRL intelege importanta protejarii caracterului confidential al datelor cu caracter personal referitoare la copii, in special intr-un mediu online. Website-ul nostru nu este conceput intentionat pentru copii si nici nu se adreseaza direct copiilor sub varsta de 16 ani. Politica noastra este ca niciodata sa nu colectam sau sa pastram in mod deliberat informatii despre vreo persoana sub varsta de 16 ani, exceptand situatia in care acest lucru face parte dintr-un angajament de a furniza servicii profesionale.

Adonis Grup SRL nu urmareste in activitatile sale de prelucrare de date, prelucrarea datelor cu caracter personal ale minorilor. O atentie deosebita se acorda pentru a se asigura ca orice prelucrare a datelor cu caracter personal ale minorilor se realizeaza in conformitate cu cerintele Regulamentului, articolul 8 si in cazuri strict determinate.

Adonis Grup SRL nu realizeaza activitati promotionale de marketing direct fata de minori. De asemenea, orice persoana care ne furnizeaza datele personale prin intermediul site-ului sau alte aplicatii sau dispozitive acoperite de aceasta Politica garanteaza ca este major, respectiv are capacitate deplina de exercitiu.

Orice colectare sau prelucrare de date cu caracter personal ale minorilor se va realiza numai in conditiile legii, si având in vedere cele de mai sus.

Drepturile persoanei vizate:

 • dreptul de retragere a consimtamantului:
 • atunci cand prelucrarea se bazeaza pe consimtamant, va puteti retrage consimtamantul in orice moment si in mod gratuit prin transmiterea unui e-mail pe adresa dpoadonis@adonisgrup.ro cu subiectul „Retragere consimtamant prelucrare date cu caracter personal”
 • dreptul la informare cu privire la cum sunt colectate si folosite datele si dreptul de acces la aceste date;
 • pentru a oferi si imbunatati serviciile/produsele pe care le oferim;
 • dreptul de a depune o plangere in fata unei autoritati de supraveghere;
 • dreptul de a va adresa justitie;
 • dreptul de acces:
 • aveti dreptul de a obtine din partea noastra o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care va privesc si, in caz afirmativ, aveti dreptul de acces la datele respective
 • dreptul la rectificare:
 • aveti dreptul de a obtine din partea noastra, fara intarzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care va privesc. Tinandu-se seama de scopurile in care au fost prelucrate datele, aveti dreptul de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declaratii suplimentare
 • dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”):
 • in situatiile in care:
  1. datele nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor;
  2. s-a retras consimtamantul si nu exista un alt temei juridic pentru prelucrare;
  3. te opui prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze in ceea ce priveste prelucrarea;
  4. datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal, aveti dreptul de a obtine stergerea datelor care va privesc, fara intarzieri nejustificate. Fiecare comunicare comerciala de tip newsletter si/sau alerta periodica prin e-mail pentru care persoana vizata si-a exprimat in prealabil acceptul este insotita de posibilitatea explicita pentru dezabonare si stergerea datelor personale folosite in acest tip de comunicare.
 • dreptul la restrictionarea prelucrarii:
 • aveti dreptul de a obtine din partea noastra restrictionarea prelucrarii in cazul in care se aplica unul din urmatoarele cazuri:
  1. contestati exactitatea datelor, pentru o perioada care ne permite noua sa verificam exactitatea datelor;
  2. prelucrarea este ilegala, iar dumneavoastra va opuneti stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor;
  3. nu mai avem nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucririi, dardumneavoastra ni le solicitati pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;
  4. v-ati opus prelucrarii in conformitate cu articolul 21 alineatul (1) din GDPR, pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile noastre legitime prevaleaza asupra drepturilor dumneavoastra;
 • dreptul la portabilitatea datelor:
 • aveti dreptul de a primi datele cu caracter personal care va privesc si pe care ni le-ati furnizat intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si aveti dreptul de a transmite aceste date altui operator, fara obstacole din partea noastra, in cazul in care:
  1. prelucrarea se bazeaza pe consimtamant in temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (a) sau al articolului 9 alineatul (2) litera (a) din GDPR sau pe un contract in temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (b) din GDPR;
  2. prelucrarea este efectuata prin mijloace automate
 • dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care va privesc sau va afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa:
 • nu aveti acest drept in cazul in care decizia:
  1. este necesara pentru incheierea sau executarea unui contract intre dumneavoastra si un operator de date;
  2. este autorizata prin dreptul Uniunii sau dreptul intern care se aplica operatorului si care prevede, de asemenea, masuri corespunzatoare pentru protejarea drepturilor, libertatilor si intereselor legitime ale persoanei vizate;
  3. are la baza consimtamantul tau explicit;

Puteti exercita toate aceste drepturi prin formularea in acest sens a unei solicitari scrise la adresa sediului nostru din Intrarea Monahului nr.1, Sector 2, Bucuresti sau prin transmiterea unui e-mail pe adresa: dpoadonis@adonisgrup.ro cu subiectul „Retragere consimtamant prelucrare date cu caracter personal”.

PROTECTIA DATELOR ESTE PRIORITARA PENTRU NOI, ASA CA, VOM REZOLVA FIECARE SESIZARE INTR-UN TERMEN SCURT SI INTR-UN MOD AMIABIL.

Eventuale plangeri se pot adresa de persoana vizata catre:
(i) Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (A.N.S.P.D.C.P.),cu sediul in B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, sub forma unei adrese scrise, la sediul institutiei sau prin e-mail la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ;
(ii) instantelor competente;